Zamyšlení, zprávy, pozvánky, semináře, besedy.....

pondělí 18. května 2009

JIN a JANG v praxi života II.

Zvu vás na další pokračování
cyklu večerních setkání s povídáním
*** TÉMA VEČERA ***
.................................................

JIN a JANG v našem životě a každodenní praxi
- II.část
nejen pro absolventy části I. (únor 2009)

22.května 2009, 18.oo – 21.oo hodin:

v Domě č.1 ve Vídeňské ulici v Klatovech
, 1.patro
.................................................
Večer bude věnován dalším podobám systému polarit JIN a JANG, jeho rozdílnostem, projevům i celistvosti. Ukážeme si vliv polarit v každodenním plynutí energie v nás a kolem nás, možnosti jejich sjednocení, harmonizace – vyvážení. Naučíme se identifikovat nerovnováhu sil a pomoci sobě i druhým s její nápravou.
Vítány vaše dotazy a příklady ze života a dění kolem nás...

Veškerý život na Zemi je prostoupen a podřízen zákonitostem v toku bipolární energie, jejíž vlivy sotva známe a vnímáme, ale které na nás nekompromisně působí prostřednictvím počasí, činností, ostatních lidí, barev, tvarů, materiálů v našem nejbližším prostředí, potravy a nápojů, vztahů... Odhalíme pro sebe nejčastější omyly a překážky, kterými si často sami z neznalosti komplikujeme životy, jejich rozpoznání a možnosti nápravy a prevence.
Pochopení tohoto systému a jeho praktická aplikace do každodenního života dává možnost prožívat budoucnost bez nadbytečných bolestí, nemocí a vnitřních konfliktů. Vzhledem k stupňujícím se změnám (nejen klimatickým) je tento systém jediný, pomocí něhož můžeme působení vnějších extrémních vlivů sami alespoň do určité míry eliminovat a tedy přežít...


S SEBOU si přineste

přezůvky, pohodlný oděv, čajovou svíčku, poznámkový blok a tužku
**
Účastníci večera se podílí příspěvkem 190 korun za dospělou osobu (důchodci a děti do 15ti let polovic), platba na místě.
Přihlásit se lze s předstihem na tel.č.376313409 nebo mailem, ev.osobně na jiných mých akcích.
Přihlášení není nutností, ale milou a vítanou slušností.
**

Těším se na všechny, kdož přicházíte s otevřenou myslí a děkuji zejména za náměty a inspiraci k dalším tématů, která vás zajímají, neboť jedině z vašeho zájmu vychází moje nabídka...