Zamyšlení, zprávy, pozvánky, semináře, besedy.....

sobota 21. dubna 2012

DEN TIBETSKÝCH MÍS KLATOVY

Je mezi námi řada nových majitelů tzv. tibetských znějících mís - pro nás i naši dobu vzácných a úžasných léčebných nástrojů.
S tak mocným pomocníkem na cestě k uzdravování a urychlovačem duchovního vývoje je však potřeba umět správně pracovat, abychom dokázali opravdu využít jeho potenciál.
Máte-li zájem se naučit celé řadě dovedností a poznat i další možnosti své znějící tibetské mísy, je zde pro právě nyní ojedinělá příležitost :

jednodenní seminář
DEN TIBETSKÝCH MÍS
který se koná
v sobotu 12.května 2012 v Klatovech.

Seminář je vhodný pro všechny začínající hráče na TM, nové majitele nástrojů a všechny, kteří chtějí svou znějící misku umět dostatečně obsluhovat a zasvěceně s ní pracovat; mimořádně vhodný je též pro terapeuty, maséry, zdravotníky, pečovatele a další pomáhající a kontaktní profese - jednoduše pro každého, kdo se chce naučit se "zpívající mísou" spolu-pracovat opravdově.
Možností, jak využít širokou škálu alikvotních zvuků tohoto nástroje, je opravdu mnoho, m.j. třeba uzdravování těla i duše na jemné vibrační úrovni, čištění prostoru a předmětů atd..

Vlastnit svoji tib.misku není podmínkou účasti, je však potřebné si na seminář "svoji" (např. zapůjčenou) misku přinést.

*****
Budu vám osobním průvodcem při práci s TM. Možnosti harmonizace a uzdravování za pomoci alikvotních zvuků a hry na TM aplikuji ve své praxi už od r. 2000, kdy jsem se stala žačkou pana Vlastimila Marka, našeho nejznámějšího učitele a propagátora hry na TM.
Pan Vlasta Marek, kterému patří za jeho celoživotní práci na tomto tématu velký dík, v minulých letech opakovaně navštívil i Klatovy (několik koncertů v kostele sv.Vavřince včetně živé nahrávky CD). Své semináře TM již nepořádá, ani nekoncertuje, a tuto kompetenci delegoval do rukou nás - svých žáků.

S radostí, pokorou a zodpovědnstí jsem svolávala pravidelné setkávání klatovských (majitelů) tibetských mís více než osm let. Nyní se setkáváme v komorním měřítku za účasti skalních hráčů, při meditačních příležitostech rovnodenností, slunovratů a dalších zajímavých dat, nebo na pozvání k tématickým vystoupením (vernisáže výstav galerie Klenová, čajovna Klatovy). Seminář je dalším krokem na Cestě...


*****
Vaše závazné přihlášky mi zašlete, prosím, mailem, ev. telefonicky na č. 376313409.
UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK je do konce dubna 2012.
Přihlášeným zájemcům zašlu obratem další podrobné propozice a pokyny (místo konání bude přizpůsobeno počtu uchazečů). Příspěvek na účast činí 1.000,- Kč za osobu.

Jako korunu semináře si všichni absolventi zahrají na malinkém společném odpoledním koncertu tibetských mís v prostředí se skvělou akustikou, na který můžete již teď navnadit všechny souznějící přátele a příznivce alikvotního znění.

Máte-li možnost, pak prosím tuto informaci směle přepošlete dalším případným sou-znějícím zájemcům.
Těším se na všechny, přeji pěkné dny a dobré znění..............