Zamyšlení, zprávy, pozvánky, semináře, besedy.....

sobota 30. října 2010

KOKTEJLY, KTERÉ DÝCHÁME...


TÉMA VEČERA -
cyklus večerních setkání s povídáním


Milí přátelé,
v řadě (ne)pravidelných otevřených setkání na společné téma zvu Vás na letošní aktuální blok
tentokráte :


PODZIM v souvislostech
aneb KOKTEJLY, KTERÉ DÝCHÁME

v pátek 12.listopadu 2o1o 18.oo-21.oohod.
Centrum Souznění
Domu č.1 ve Vídeňské ulici v Klatovech (1.patro)
*
Podzim je v plné síle a ještě řadu týdnů bude. Působí na nás všechny a po celou dobu jeho vlády máme mnoho možností, jak se vlastní nevědomostí či ignorancí "úspěšně zlikvidovat" (po fyzické i psychické stránce), či naopak jak posílit kondici stěžejních orgánů podzimu (plíce, tlusté střevo) a pochopit i další úrovně prvku KOVu, jejich hlubší souvislosti a projevy - komunikace, duchovní vědomí a konání...
V nekonečné řadě rušivých vnějších vlivů na naše zdraví je však mnoho těch, které si sami zbytečně přivodíme a zesilujeme, neboť nevnímáme jejich nenápadné působky a pak jen s překvapením a strachem sledujeme jejich důsledky na zdraví nás i našich dětí.

Pojďme si společně probrat, co vše nás nepozorovaně ovlivňuje, jak takovým negativním vlivům předcházet a co můžeme udělat pro to, abychom jim nepodléhali, případně si věděli rady s následky jejich vlivů i bez nutnosti zapojení západní medicíny (kterou ostatně stále více zaměstnává spíše vlastní ekonomika, nežli péče o zdraví a skutečnou léčbu člověka).
"KOKTEJLY", KTERÉ DÝCHÁME
jsou (zkráceně řečeno) myšleny dnes již téměř všudypřítomné substance, které nevědomky nadechujeme se vzduchem a ani nedomýšlíme, jak dalece jejich vliv zasahuje do našich těl i psychiky. Před citelnými a bolestivými následky každodenního mnohočetného zasažení se můžeme do určité míry ochránit, můžeme jim i předcházet a vyvarovat se styku s nimi, ovšem musíme je umět především identifikovat.
KDE všude a JAKÉ vlivy nás vlastně obklopují, JAK se jim vyhnout, jak rozpoznat vlastní souvztažnosti, případně jak a ČÍM je nahradit a jak rozpoznat a léčit jejich důsledky, bude bohatým tématem tohoto večera.

O výše zmíněném si s Vámi bude povídat Miroslava Šmídová, holistická reflexní terapeutka.
*
S sebou si vezměte :
Poznámkový blok, psací potřeby, přezůvky (+ teplejší vrstvu oděvu), ...chuť poznat nové skutečnosti a souvislosti a stát se tak zas o kousíček vědomější bytostí a snad i lepším hospodářem ve vlastním životě...

* Účastníci večera se podílí příspěvkem 190 korun za dospělou osobu (důchodci a děti do 15ti let polovic), platba na místě.

* Přihlásit se lze s předstihem na tel.č. 376 313 409 (raději v podvečer), nebo mailem, ev.osobně na jiných mých akcích. Přihlášení není nutností, ale milou a vítanou slušností. Počet míst je omezen.

Těším se na všechny, kdož přicházíte s otevřenou myslí a děkuji zejména za náměty a inspiraci k dalším tématům, která vás zajímají, neboť jedině z vašeho zájmu vychází moje nabídka...